Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan inte kärleken rädda en, vad kan?

vissa känslor bör man inte avslöja
till exempel: så som lyckans känsla
till och med till den som har gjort dig lycklig, bör inte avslöjas
om kommer dagen då den ska hämnas, då vet den vad ska ta ifrån dig

ja jag har lärt mig detta
från kärlek som påstod att aldrig bli trött
ja jag har lärt mig detta
från en som påstod att skiljas är synd enligt religionen..




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-05-28 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS