Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Du skall inte dräpa" JESUS: "Det människan sår,det skall hon också skörda". Vem skall berätta det för vårt vilsna svenska folk? Predikanterna, Ordets tjänare.


DEN IHJÄLKOKADE GRODAN

Svensk kristenhet, med sina ledare i täten,

påminner om den "kokade grodan"

som anpassar sig till vatten-

temperaturen så att

den till sist


kokar och dör:


likheten är slående: vårt land skyddar boxerns

svans med inte Guds avbild - Människan -

i moderlivet, utan att ropa ut detta

brott, mot Gud och människor.


Kristenheten ser i huvudsak tigande på,

anpassade till världen och

Satan.


Den som opponerar sig, Ellinor Grimsmark,

fär sparken, av vår vårdande myndighet:

Landstinget, och är sviken av

predikanterna, Ordets

tjänare.


Vi är ett land där Djävulen bestämmer

under Guds folks ledarskaps,

prästernas, tystnad.








Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-05-28 05:20



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Om JESUS står det: "Du har älskat rättfärdighet och hatat orättfärdighet, mer än dina bröder, därför Gud har din Gud smort dig med glädjens olja, mer än dina medbröder".

Orättfärdigt är att dräpa barn i moderlivet, det trodde jag Du visste?!

Mvh/S-E
2016-05-29

  Staffan Nilsson
Bibeln struntar i foster och struntar i boxerns svans.
Modern sekulär lagstiftning skyddar foster och boxerns svans.
Det är bra!
Bibeln ger inget stöd för aborthat.

2016-05-28

  Onomatoprofet VIP
...och sköldpaddan kämpar mot grodorna, ryssarna, amerikanerna
och djävulen

sköld vincit omnia!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld