Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgiklubbens applåder dånar..


Bara Ord XXXIV

Gårdagen kom ikapp
som om världen stått still
sedan dess

Pusselbiten faller
på plats
och jag kan inte göra annat
än att le

Inte mer än människa

konflikten var våra fasor i kvadrat
uppmålade kulisser som skydd
mot...
...något vi inte visste annat än att frukta.

Freud kan slicka mina ballar
precis som Pavlovos hundar

Taggtråd i mitt tak
fanns aldrig där på den tiden
då du hade kunnat snärjas

Lockbeten var förgäves

Jag räds inte
men oron finns
om att jag ska ha felbedömt dig
och nu upprepar min version av historien
igen




Fri vers av BaraOrd
Läst 1191 gånger
Publicerad 2006-05-07 00:58



Bookmark and Share


  ordterroristen
en gammal kärlek vars minne bearbetas tycks det mig, men det kanske inte alls ska vara så ^^ snygga tanke- och pusselbitar. Excellente!
2007-03-20

    ej medlem längre
"Gårdagen kom ikapp
som om världen stått still
sedan dess"



redan där tyckte jag dikten hade sagt allting som den ville [eller ja, som jag ville]
För redan där börjar jag fantisera och resonera hur vidare DU tänkte när du skrev och vad det är du vill få fram.
Det är så mycket som ploppar upp i huvudet bara efter att ha läst de tre raderna.
Där är den klockren !


så om jag blundra för de andra raderna lite grann kanske om jag får lov,
så sätter jag en solklar femma (:
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd