Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt det där lätta

 

 

som politik till exempel
en bara tycker nåt och så
är det politik

 

eller mat
en tycker om eller så tycker en
inte om
men alltid om, tycker en

 

det är lite för enkelt att alltid tycka
om
och kring
saker

 

livet går inte att tycka
om
eller kring

 

det får en bara leva utav helvete
eller strunta i
om 
och kring

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-29 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra där!
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP