Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Gud

Hej Gud ,hur mår du?
jag hoppas du mår lika bra som mig
jag är så lycklig
så jag behöver inte tro på dig

Här är det vackert
så se hit ner en stund om jag får be
här har du änglar,
de finaste och så ere med dè

Jag vet en ängel
och henne får jag låna lite grann
hon lugnar ner mig
och andas åt mig när jag inte kan

Det är helt säkert
att när hon är hos mig så är jag trygg
i hela själen
och som en bonus är hon supersnygg

I mina ögon
är hon värd djävulusiskt mycket mer
än jag kan säga,
jag kan inte återge det hon ger

Oj, oj för tusan
nu tror väl folk att jag är himla kär
världen är trångsynt
och kärlek leder bara till besvär

Hej Gud, vi hörs väl
nu ska jag vara lycklig lite till
jag tror på änglar
som låter mig få leva som jag vill




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-01 03:39



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fin och om det handlar om "snyggingen " som jag tror lite Dubbeltydigt
Kramar
2016-06-02

  Suzy med punkterna
Härlig text att läsa och den lämnar ett leende kvar.
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP