Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.terrorin.n.nu


. : terrorin Alive : .

Jag tänker bara på mig själv.
Jag prioriterar mig själv först.
Jag älskar mig själv.
Jag lägger alltid mig själv först.
Jag hatar dom som inte älskar mig.
Jag är ett bevis på mental sjukdom.
Jag har inga känslor.
Jag är ondska.
Jag är farlig.
Jag är galen.

Jag är en mentalt smittsam sjukdom.




Fri vers (Fri form) av terrorin Alive
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-01 20:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en gudinna o skall dyrkas så.
2016-06-05

  Peter Stjerngrim VIP
Livet självt är en sexuellt överförd sjukdom med 100 procentig dödlig utgång ...
Så det du förmedlar ser jag mer som
en bekännelse av att du är en människa ...
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

terrorin Alive
terrorin Alive