Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av flera kommentarer har jag lärt mig att det inte är något allmänheten har fått med modersmjölken, raka hår på armen gör du för att testa om kniven är slipad tillräckligt vasst


du har tagit studenten

en fjättrad heliumstjärna
niger när jag passerar
i höjd med annedal
på väg att köpa ett munspel
av ren impuls var sin glass till oss två
du har tagit studenten var tre nyss
nio häromdagen känns det som
jag passade på du fick en ono bok
mellan två pärmar yoko och john
en massa förslag om att leva livet
skjutsar dig i den klibbiga värmen
hållplats paradisgatan majorna
kornhallsfärjan mot tjuvkil
tillbaka hem för att hämta
ut igen för att klämma till med
den längsta dagen i ditt liv
stjärnan har nu försvunnit
plockats av någon som kanske
har den nigande skräpande
hemma i vardagsrummet
en vass kniv fick du med
nu kan du lätt raka
håren på underarmen
kapa om du så vill
den mentala navelsträngen
laga din egen mat
den du anser
är nyttig
och god




Fri vers av christian hüls VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 01:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som håller verkligheten stången, men bjuder ständigt in densamma. Fram till nu är det de fragmenten som jag fångas av i det Du skriver. Du håller igång en dialog av ”Märkligheter” (Copyright: Kristina skriver?) och det i ett gung att musiken anas genom Göteborgs väggar. Här talar en röst som har något viktigt att säga när det gäller text. Och text och den inre logiken fungerar mycket bra, som jag ser det.
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP