Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst hade jag lagt


två tre kvitton
ditklottrade ord
bredvid min dator
även andra skulle kunna läsa
även jag själv om någon månader
ingivelsen utgjutelsen
hugga mejsla slipa
till något som
liknar en
dikt
nu bara ute
på vift någonstans
omöjligt att laga sylt på
ruttnande frukt
möglande
torkande
meningslös massa




Fri vers av christian hüls VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-02 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP