Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För, jag älskar dig.. älskar jämt!


Enklast är bäst.. Då blir inte missförstått!

Låt mig säga, säga det enkelt
Enkelhet är bäst, varför komplicera?

Låt mig säga, säga det enkelt
Mina känslor är kopplade till dig

Låt mig säga, säga det enkelt
Hela mig har erkänt dig till sin sol o måne

Låt mig vara enkelt, låt mig säga enkelt
Men det gör inget, om dig får jag inte enkelt

Men snälla hör mig enkel, snälla få mig enkel
Så som jag är utnämnd att få bli din som jag vill

Jag har sett så många kärlek historier som började vackert
Men slutade med en status på facebook, "komplicerad"

Jag vill inte vara sånt, jag vill inte ha sånt
Så låt mig vara enkel, möt mig enkel
För det är bäst så, att nå ärligheten
En kärlek utan ärlighet är död!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS