Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja

Hon sade eller mer frågade mig med ett påstående en gång

 -Det finns ingenting du inte kan eller klarar av!

 

Jag var tvungen att fundera 

allt är relativt baserat på tid/ekonomi/vilja/styrka

men mest jävlaranamma..ja..lite så.

 

Jag har inte svarat henne än men har inte glömt det hon sa

Det driver mig framåt ännu.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-18 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP