Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- finns det ingenting i verkligheten som intresserar dej?


- jag hoppas verkligen att sommarn blir riktigt kall och regnig.
- du skojar, vi dom 99 %en som vill ha varmt och sol och bad då?
- jo jo, men för EGEN del så vill jag det absolut.
- varför då?
- ja vadå, det är ju EM och OS och jag vill ha det svalt i soffan....
- jäkla sportsoffgök är du.
- jo jo men äckliga hyperaktiva sommar med folk överallt.
- du vill ju inte delta i samhället och verkligheten alls.
- nej jag är jäkligt nöjd med mina parallella dimensioner.
- finns det ingenting i verkligheten som intresserar dej?
- jo jo för fan, tjejer. tjejer på riktigt. som är som dom inom mej.
- som dom inom dej... du menar dom riktigt tunga pjäserna?
- ja dom, dom outgrundliga och vilda.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-03 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP