Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla av glädje eller en lätt förälskelse i försommartid


Det är försommar.

Solen skiner
Där utanför mitt fönster.
Diskar, jättedisk.
Det är försommar.

En härlig känsla.
Mot min hud
Det är försommar.

Något leker inom mig.
Det känns varmt
Mot mitt hjärta
Det är försommar.

Lev här och nu.
Längtar till din varma,
mjuka famn och kram.
Det är försommar.

Vem tänker på
Avsked och tårar.
Du är bara till låns.
Det är försommar.

En härlig varm pirrig känsla
Att vara lite förälskad i dej
Min glade vän.
Diskar till Abba och det är försommar.




Fri vers av Astrid Lundström
Läst 542 gånger
Publicerad 2006-05-07 15:54



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Härligt Astrid! Och tack för tipset,nu blir det disk till Abba här också.
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Astrid Lundström
Astrid Lundström