Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kärleksdikt till mitt lilla barnbarn sex månder den 16 april.


Min lilla Pooh

Älskar dina händer,
stora och varma
för att sitta på
en liten baby.

Du håller händerna,
som en talare
gör innan
han ska hålla tal.

Älskar dina stora bruna ögon,
dina runda mjuka
lena vackra kinder,
.

Älskar ditt
smittande leende
som sprider sig
från dig till mig.


Älskar dig,
för du är du

en samling av våra släkter
hos dig finns en liten del av mig.

Och i mig finns du i hela mitt hjärta.

Din farmor Astrid




Fri vers av Astrid Lundström
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-15 12:45



Bookmark and Share


    Bim
Fint poetat om kärleken till ett barnbarn.Hälsn.Bim
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Astrid Lundström
Astrid Lundström