Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS KRISTUS ÄR SANNINGEN!

KRISTENDOM ÄR INTE EN

LÄRA, UTAN LIV! OCH

DET LIVET ÄR

KRISTUS!

Paulus skriver: "Nu lever inte mer jag,
utan Kristus lever i mig".

OCH DENNE JESUS ÄR

FULL AV "NÅD OCH

SANNING"!


HAN ÄR INTE ELAK! MEN

SANNINGEN ÄR OBEKVÄM

FÖR OSS, MÄNNISKOR:


VI VILL HELST SLIPPA

DEN. OCH ETT SÄTT

ÄR ATT GÖRA SIG

AV MED DESS

BUDBÄRARE:


MED SANNINGENS

BUDBÄRARE.


MEN DÄRMED DÖR INTE

SANNINGEN: HAN LEVER

FÖR ALLTID!


OCH JESUS, SANNINGEN,

SER INTE TYST PÅ

NÄR GUDS AVBILD

DRÄPS I SIN

MORS

LIV.


DET ÄR "KÖTTET"

SOM GÖR DET:

TIGER!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 121 gånger
Publicerad 2016-06-06 18:46



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja, sanningen och livet......
2016-06-06

  Onomatoprofet VIP
Grattis på nationaldagen till dig med!
2016-06-06

  sjungman
Du överdriver som vanligt.
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld