Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränslös.

Min kärlek är gränslös

min kärlek är hopplös

men kärlek är aldrig meningslös

 

Kärleken har inga förbehåll

kärleken är kravlös

och kärlek kan komma från många håll

 

Ger man kärlek

så får man kärlek

ibland sviks man

men man gör så gott man kan




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 379 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-07 06:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
sant, så
2016-06-09

  Ninananonia VIP
Så fint tänkt och skrivet om kärleken...
2016-06-07

  Rise Little One
Fina tankar om kärlek...
2016-06-07
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech