Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtland

jag skall leda dig

jag lovade att stå vid

i min framtid lyser allt som små stjärnor

du är säker i mig

med mig

lalalala..

det här är vår visa 

den för ensamma

den för hörsamma

du slår ut mina dörrar

skakar min grund

Du göder min fantasi 

levererar verkligheten med allt däruti

vår flod är allt, allt vi varit och är

den har brustit ur sin damm

 kvittrar sin sång sång

jag är här håller mig tyst tyst

 

men vi ser igenom glas

vi ser igenom tystnader 

du vet...problem i hjärt landet.

 

 

 




Fri vers av Songbird VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-09 08:37



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Jag vet...
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP