Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVINERIPSYKOS

när allt blir en uppsluppen yra

en bubblande eufori

som propsar på att genomsyra

så tågar jag bara förbi

låt skaran av opportunister

agera som maskineri

jag föredrar att få gå miste

om lössläppthet och svineri

 

 

man gläfser om rävar och rönnbär

men salvorna missar sitt mål

det handlar om något helt annat

som gör att ni möter kallt stål

om glättighet blivit ett påbud

så trotsar jag det som sig bör

det ger väl er knappast nån gåshus

det SKA finnas någon som stör

 

 

LARZ GUSTAFSSON  9/6 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-06-09 16:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är nog i så fall bara i ditt önsketänkande.
2016-06-09

  Bengt H VIP
Jag hängde med på hela, tror jag, men gillar speciellt sista raden som öppnar upp för en viss dubbelhet.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP