Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Swenglish


TerrorISmen

Terror IS men

 

 

 

 

 

 


but not everyone of them




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 17:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De är alla svin och på väg till helvetet.
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP