Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag vill att du tar min oskuld\" \"Här? Nu? Jag vill inte förstöra...\" \"Sluta slingra dig. Jag står inte ut med att vänta\" sade hon och drog ner min gylf.


Om jag får..

Jag drar mig ur det här nu
jag drar mig ur dig
en del av mig stannar kvar
olidligt länge
till jag nästan exploderar

Jag vill vara kvar här
jag vill vara kvar i dig
jag vill finnas kvar i dig
för alltid

Känn mig i dig
igår och idag
känn hur jag var i dig
hur jag fortfarande dröjer mig kvar
på något sätt

Och vi var ett
jag var inne i dig
jag var i din kropp och i dina tankar

Senare önskar jag fortfarande
att jag kunde få komma för dig
komma i dig
komma till dig hela vägen här ifrån




Fri vers av BaraOrd
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-05-07 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd