Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can't really relate to anyone

Least of all myself.
I mean I can.
But I also mean I can't.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-01 05:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Berörande frågoställning
Det allmänna
sociala och
Det enskilda
privata
Vad o var
Tillhör man?

2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson