Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS SALT OCH LJUS PÅ JORDEN!

SVENSK KRISTENHET

SKYLLER I HUVUDSAK

MÖRKRET PÅ MÖRKRET!


Men det gör inte

JESUS, Han pekar

på att mörker


är frånvaron av ljus!


KRISTENHETEN I VÅRT

LAND, SKYLLER I

HUVUDSAK


FÖRRUTTNELSEN PÅ

FÖRRUTTNELSEN,


men det gör inte JESUS


Han pekar på att dess

spridning beror på

saltbrist


Själv har Han sänt

Sina EFTERFÖLJARE

till att vara

ljus och

salt.


Sveriges problem

är således ett

ljus och salt-

problem.


Och det är inte så,

att JESUS glömt

att sända

det.


MEN DE HAR ANNAT

ATT GÖRA.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-11 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld