Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Sanningen skall göra oss fria".


SANNINGENS ANDE

UPPFYLLD AV SANNINGENS

ANDE, PREDIKADE

PETRUS

SANNINGEN FÖR FOLKET!

Inte populism, och det resulterade i att
många fick ett "stygn" i hjärtat, omvände
sig till Gud och blev frälsta: "De som då tog
emot hans ord lät döpa sig; och på så sätt
ökade församlingen den dagen med ungefär
tre tusen personer".

ANDEN SKAPAR INTE

ÖRONKITTLARE,

ÖRONGODIS,

UTAN SANNINGENS ORDS.

GUDS ORDS, BUDBÄRARE!

Som Paulus, han predikade "allt Guds rådslut".
Och det är också vårt uppdrag nu, i vår tid.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-12 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld