Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag avskyr när folk kallar mig "vacker". Det ger mig otrolig ångest, och det här är ungefär det som snurrar omkring i mitt huvud när det händer. Jag är inte glad i dag.


Vacker

Kalla mig aldrig "vacker".

"Vacker" är inte en person tömd på känslor, empati och motivation.

"Vacker" är inte ett sinne fyllt av en grumlig blandning av våld, sex, död, ångest, sorg och hat.

"Vacker" är inte en kropp med så många nya penseldrag att den ursprungliga målningen inte går att urskilja.

"Vacker" är inte ett liv som inte levs förutom när det skriker för full halls att det går sönder.

"Vacker" är inte en människa vars rena existens plågar hennes varenda vakna sekund.

"Vacker" är inte en flicka vars liv hänger på en tråd hon själv försöker klippa av.

Jag är inte "vacker".




Fri vers (Fri form) av INM
Läst 669 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-13 13:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Du är en gudinna
oavsett vad
2016-08-04

    Sefarge VIP
Intressant
Tankeväckande
Text!Men vacker
Är den det?
Njae.Du klarar Dig
:)
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

INM
INM