Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär

Jag vill ha dig överallt.
Jag vill att du ska omfamna mig, omsluta mig.
Jag vill att du ska uppfylla mig, uppsluka mig
Tills våra kroppar blir ett.
Beroendet av din närhet
Din hud mot min hud
Dina läppar mot min panna, beskyddande.

Jag vill ha dig överallt
Evighet i misslyckat hångel
Separationsångest.
Gnistrande, glittrande, glimmande ögon.
Allt jag ser i dem är lycka.
Jag fattar inte varför eller hur
Men du är min, bara min

Och jag vill ha dig över allt.




Fri vers av Amanda Vide
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-15 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fantastiskt!
2018-09-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Vide
Amanda Vide