Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bipolär cykloid schizofren parpsykos - det går runt det gör ont


Dialogus Humanum

Det var en gång...

Hon:
Jag kan göra dig så lycklig i resten av ditt liv (om du alltid gör som jag vill)!

Han:
Lycka är ett överskattat tillstånd (viktigare med sex)!

Hon:
Hur kan du säga så (eftersom jag inte håller med)!

Han:
Det var inte svårt (jag använder ironi och stämband).

Hon:
Vill du inte leva ett lyckligt liv (på mina villkor)?

Han:
Nej, jag lever hellre ett intressant liv (vi skulle dock få ett intressant. olyckligt liv tillsammans)

Hon:
Vi kör på det!

Han:
Så pass!

 

 

Och så levde de olyckliga resten av sina liv och skapade konst som fick goda recensioner och gjorde dem intressanta och spänande i de kreativt impotenta  kulturgamarnas ögon.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Algotezza VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-16 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP