Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din synsätt

min lycka är återkallad
tillbaka till sin ursprung packning
dina leende till dina läppar
din närvaro till din frånvaro

för, så var menade
enligt din hemgjord regelbok
vi ska ge varandra läxa och lärdom
vad mer kunde vi någonsin bli för varandra?




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 298 gånger
Publicerad 2016-06-18 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS