Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identifikation

Han
Hon
Den
Hen
Människa
Apa
Djur
Kolbaserad livsform
Svamp
Parasit
Organism
Energi
Rörelse
Magnetism
Dragningskraft
Slump
Determinism
Ordning & Kaos
Iteration
Feedback Loop
Jag är en hund som jagar min egen svans




Fri vers (Fri form) av verdensrommet
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-18 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verdensrommet
verdensrommet