Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen om den starkaste kärleken


HUNDSTUND

Hundars energier
kommer till en plats när de dör
som är närmare Gud än var våra
energier hamnar när vi dör. Anledningen
till det är att de går genom livet med
ett öppet hjärta, de får dig till att bli
en bättre människa, samt att de
troligtvis får dig att leva längre, men
framför allt så älskar de dig när ingen
annan gör det.




Fri vers (Fri form) av ronnywallberg
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-19 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ronnywallberg
ronnywallberg