Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan ta Strindberg. Han snodde den enda meningen som var värd att pryda min gravsten: \"Ave crux, spec unica\"


Se på mig nu..

Moder Justitia
din adoptivson bränner blodsbanden igen

Han ligger i vaggan
civilisationens vagga
och följer rytmen som du skapar

Mina idoler har aldrig svar på tal
affischen på min dörr tycks blekna för varje vinter som går

Jakten är över
men ni skjuter mig i ryggen i alla fall

Jag har fått nog av rättvisa
jag har fått nog av 40W-lampor som skall symbolisera min ransonerade kvart i ramp((\")ljuset(\"))
Jag har äntligen vågat öppna mina ögon i den sandstorm som härjar
och nu hann jag se

Jag såg hur även blickar slocknar
och hur elräkningen måste betalas
myndighetspersoner i solglasögon är allt jag har råd med

Ave crux, spec unica




Fri vers av BaraOrd
Läst 653 gånger
Publicerad 2006-05-08 09:04



Bookmark and Share


    Morning Glory
Jag gillar gillar gillar denna!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd