Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykisk ohälsa, så tabu men jag väljer att öppna upp, vägra skämmas och acceptera att GADDEN är en del utav min personlighet och den jag är. Jag lär mig dag för dag och bit för bit att leva med min Generaliserade ångest och tackla den......


GADDEN

Likt en blomma i öknen, kommer jag att stå emot värmen
och bristen på vatten.
Likt ett träd om hösten, kommer jag att slåss
för att hindra löven som värmer min nakna kropp
från att falla.
Likt ett regn, kommer jag att låta vattnet
rinna av mig.
Likt en humla kommer jag att suga i mig av nektar
för att samla ny energi
att orka kämpa.
Jag kommer att le
när rosenknoppen står i full blom.
Jag kommer inte att låta floderna utav tårar dränka mig,
inte heller bakslag
få mig att tappa fotfästet
eller modet.
Jag kommer att förbli stark
även om jag är svag inombords.
Jag kommer att kämpa öga för öga,
tand för tand.
Jag kommer inte att ge upp
denna kamp.
Jag är en kämpe och kommer alltid
att så förbli.
Jag kanske förlorar en del utav mig själv, men
vad gör det
i mitt sökande efter
min identitet!




Fri vers av FallenGoth
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-21 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenGoth
FallenGoth