Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel Varenda Jävla Dag

Du kom in för tidigt. När jag tänker efter var jag nog inte klar med allt det hela. Eller?
Om du bara kom lite senare, då kanske jag inte skulle tvekat så jävla mycket.
Om du kom lite senare, då kanske det skulle varit försent.




Fri vers (Fri form) av ILandsProblem
Läst 103 gånger
Publicerad 2016-06-21 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ILandsProblem