Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om evolution Gudomlighet och anpassningsförmåga


Är vi skapelsens krona

Visst är det väl så
att livet alltid strävar mot fulländning
strävar mot självständighet och frigjordhet
mot den ultimata möjligheten att bevara sitt liv
så är väl människan en bekräftelse på detta
och om denna kosmiska tes stämmer
ej heller särkilt gudomlig
utan bara väldigt väl anpassad




Övriga genrer av mila5405
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mila5405