Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkeln



Min älva
Min nymf
Mitt erotiska
yrväder

Våra vägar
binder samman
alla värden
vi har




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-05-08 11:36



Bookmark and Share


  Araminta
fasen så snyggt!

och vilket
vackert cirkelslut!!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP