Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livegenskap

"tiden vrider vår axel

med ett huggskott undkommer 

riphjärtat mödan"

 

Älskade, det är så fint nu.

Det är lugn, det är ro. 

De transforiska gångarna, vår temporära lycka. så naiv. 

Vi älskar runt händer, griper tag med kroppars tyngd

Livet är 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 21:49



Bookmark and Share


  aol
Härligt nära ömt skaldat dikten griper tag ien.
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP