Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med kärlek


jag vet inte vad du gjorde, Carola

 

 

det regnade
ord, dina ord, som hittade fårorna ner till jordens inre
det snöade, också ord, också dina ord, som en vinterdag, en sån du vet vi älskar,
där snön myser sig in i ditt hår och placerar en stjärna
på din näsa

 

en hjärtformad känsla, fylld
till brädden av Ja!
låg på min kudde när jag vaknade i morse
och jag kan försvinna in i den

 

och vara synlig

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-06-23 13:26



Bookmark and Share


  surface to air
Fin!
2016-06-27

  Eva Langrath VIP
Kärleksfulla ord
2016-06-25

    ej medlem längre
Längtar efter en lång kall vinter! Sommaren har jag aldrig haft mycket till övers för.
2016-06-23

  lila fjäderblomman VIP
Kärleksfullt.
2016-06-23

  Kozo
Drömvärlden när den är som bäst.
2016-06-23

    Jim Friberg VIP
Åh, bra ordlek!
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP