Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 öl + size

Jag ger, jag kämpar. Jag önskar dit bästa.

Jag surnar, din beska, du pryglar din nästa.

Om jag var du, skulle vi älska varandra.

Men du spyr och kräks, ditt ego tar plats.

Jag ger vika, jag bryr mig, ditt lynne är fast.

Du sparkar du slår, ditt sinne i sten.

Du vägrar att se mina krossade ben.

Mitt hjärta är fullt, av kärlek så klart

Du leker med känslor? Som var de av glas.




Fri vers av Surkålspoeten
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-24 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Surkålspoeten
Surkålspoeten