Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta, sakta

Avslag träffar hårdast,
en triljon skärvor över
vardagsrumsgolvet
Akta, sakta så att du inte skär dig,
när du går




Fri vers av DazedandConfused
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-26 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DazedandConfused