Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan mina rader

Jag svarade tack så mycket.

Men mellan raderna stod det ett iskallt fuck you




Fri vers av Lejonviskaren
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-27 19:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara!
Känns inte helt obekant.

2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lejonviskaren