Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekommendation

Du älskar ditt land
och det är riktigt
men en sak vill jag rekommendera
att tänka på ibland
och det är viktigt
att älska dina medmänniskor mera.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-28 13:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilka är det som utgör landet?
jag har oftast väldigt svårt för svenskar. I synnerhet gävlebor.
Jag ska ju älska alla, eftersom jag är kristen, men har för det mesta lättare för att älska invandrare än svenskar.
Men patriot är jag. Definitivt.
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP