Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS ÄR MIN HERDE, MIG SKALL INGET FATTAS!

Han låter mig vila på gröna ängar

och leder mig till vatten,

där jag finner ro:


för tiden och för evigheten,

så står det i Bibeln,

Guds Ord.


Det märkliga är, att det finns

människor som väljer bort

Honom: "Den gode

Herden"


till förmån för Hans fiende,

som kommer för att

stjäla, slakta och

döda:


DET VILL SÄGA,

SATAN!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-29 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld