Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död man

död man varm
men död
bredvid mig i sängen
bröstkorg
stängd
panna reglad
näsben
höftben klyver
mörkret

död man arg
men död
i sängen bredvid
nacke
käke
skruvstäd
huvud
kalk ger
vika
lemmar hängande eller
inte
alls

man död andas
men död
här i min säng
skuldror
rygg
värjer sig
men vill
muskler
ovetande
under
hud

här under
hinna
av död




Fri vers av Anna Tersmeden
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-05-08 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Tersmeden