Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läget mellan lägen

Letar efter läget där jag inte tar mig
på så mycket allvar
men fortfarande bryr mig




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-29 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
igenkänning.
2016-06-29

  KYREUS of Sweden
Vem är Mannen
på bilden ovan?
2016-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP