Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


3 verser av fler ur Sommarvisan.


Sommarvisan

 

Låt sommarbris vila i hjärtatslund
Skänka en ett lugn i himlens stund
En lycka en äng att beträda då
En önskan uppfylld för att nå
Ett hav så milt och stilla är
En lärka och trast sjunger ljuvligt där


Där äng och vallmo sprida ljus
Ett sädesfält svajjar i rus
En tid en melodie att följa så
Ett hjärta som inte förgås

Ditt inre är havet
Din själ är livet
Du är allt det vackra
Du är ett hem
Och skälet att vi finns till

Så låt vind få svepa runt jord och allt vi så är 

tacksamt fylla tiden vi fått tillbringa här

Sprid alltid din sjungande sol 

Blomma prunkande  på vår äng likt den vackraste viol

En midsommarnattsdröms ljus  får vila till ro i lugn

Förevigt vi skall minnas oss i gemensam stund

©MP




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP