Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD HAR KVINNOR SOM INTE MÄN HAR

Vad har kvinnor det
som inte män har?
Doftar bättre
Är inte ohyfsade
eller oförskämda?

Är det därför kvinnor
väljer kvinnor?

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-01 10:52



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
jubel, nerv?
2016-07-01

  Kim VIP
Ja fysiskt är det ju en stor skillnad i alla fall.. men vad som menas med att kvinnor väljer kvinnor vet jag ej.. I politiken har det inte heller varit självklart.

2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj