Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVAMMELMANGELN

när väggarna kommer

för nära inpå

du vill gärna finna

en utväg just då

det där som begränsar

vill smyga sig på

du vill revoltera

och skrika dig blå

 

 

du drivs av ett uppror

som frusit till hat

snart kan du behöva

en bra advokat

och ångvältens vecka

tycks aldrig ta slut

han vill platta till dig

med hjälp av sin trut

 

 

du tål inte höra

du går därifrån

han kan inte störa

vid testeboån

i uppsala och på

trans europe express

kan du vara fri från

hans vidriga stress

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/7 2016

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2016-07-01 17:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt rimmat i en bra text...
2016-07-02

    ej medlem längre
Översittarfasoner ska man inte tåla! Bra!
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP