Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDSMÄSTERSKAP I KNÄPPSKALLAR

Varför använder inte människor
det de har fått mellan axlarna.
Varför har det blivit mer knäppskallar

Har mänsklighetens gener tunnats ut?
Man blir väldigt förvånad över människors
beteende idag.

Är det så att vi är för många på denna planet?
Det har naturligtvis funnits knäppskallar så länge mänskligheten har funnits.
men ny tycks det vara världsmästerskapen i det.


Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-02 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi har glömt bort att tänka själv, bara tror att allt politiker och media säger är rätt...
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj