Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM HJÄRTAT INTE VILL

man kan lida i det tysta

för att ingen vill ta del

för att ingen orkar lyssna

och man vet att man gör fel

man kan gråta som man gjorde

när man blivit missförstådd

när man var en liten pojke

och ens gräns var mer än nådd

 

 

men man kan aldrig

nå ett hjärta

om det hjärtat

inte vill

fast man valt att

vara ärlig

räcker ändå

inget till

 

 

man kan sända vackra blommot

eller kanske telegram

sjunga långa serenader

men man når ändå aldrig fram

det är som att söka sanning

när man är på bates motell

eller bli naturligt solbränd

någon svensk decemberkväll

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1-2/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2016-07-02 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP