Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VLADIMIR PUTIN

Jag skulle med nöje ta emot president Putin som gäst i vårt anspråkslösa hem. Det rysshatande svenska etablissemanget tycks inte vilja bjuda in honom till Sverige. Jag skulle tveklöst göra det. Till vårt hem.

Och då det gäller vilka gäster mina grannar bjuder hem, så är det deras sak. På samma sätt är det grannländernas - t ex Finlands - sak om de vill bjuda in Putin. I DET avseendet är Finlands sak definitivt INTE vår.

Leve Putin!

 

LARZ GUSTAFSSON

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-07-02 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Putin är klok. En motvikt till Soros och kapitalistväldet!
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP