Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEM I SJU


fem i sju
fem i sju
vad gör folk
på tonga nu?
fem i sju
fem i sju
vad gör man
på tuvalu?

LARZ GUSTAFSSON 2/7 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2016-07-02 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi kan fråga oss, väl rimmat!!
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP