Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VE DEN

Ve den som slår sönder drömmarflummarnas såpbubbla och blåser bort deras omsorgsfullt konstruerade luftslott.

Ve den som presenterar ett realistiskt perspektiv och vågar se verkligheten i vitögat istället för att fly från den.

Ve den som trotsar rådande trend och opinionssvängningar och som insisterar på att proklamera ett alternativ.

Ve den som inte underordnar sig det politiskt korrekta kollektivets krav.

 

LARZ GUSTAFSSON 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-07-02 19:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppas att du underordnar dig?
Så du vill bli en zombie?

Vad är det du anser vara svårtolkat?

2016-07-03

  Den lilla tänkande
Jag håller med om det första stycket.
Resten var lite svårförstått.

Hoppas att jag underordnar mig de politiskt korrekta kollektivets krav.

vet ej ;)
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP